21.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Μίτσελ, συνάντηση με Μαρινάκη για τις υπογραφές

Ο 59χρονος Ισπανός τεχνικός βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (20/9) στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η επιστροφή του στον πάγκο του Ολυμπιακού έπειτα από μία επταετία

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (20/9) ο Μίτσελ Γκονθάλεθ, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού στη δεύτερη θητεία του στον Πειραιά μετά τη διετία 2013-2015.

Ο 59χρονος Ισπανός τεχνικός «προσγειώθηκε» λίγο μετά τις 15:15 στο «Ελ. Βενιζέλος» κι από εκεί θα μεταβεί στον Πειραιά και τα γραφεία των Πειραιωτών όπου αργότερα μέσα στη μέρα θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ώστε να πέσουν οι υπογραφές της νέας συνεργασίας των δύο πλευρών, 7 χρόνια μετά.

MARCA: «Ο Ολυμπιακός επέλεξε τον Μίτσελ, στη λίστα του βρέθηκαν και οι Μπενίτεθ – Μπλαν»

Πλέον, απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση του deal μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Ισπανό να λέει το «ναι» στην πρόταση που τού έγινε και να πιάνει άμεσα δουλειά στου Ρέντη.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (21/9) ο Μίτσελ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση γνωρίζοντας το ρόστερ των Ερυθρολεύκων, παρόλο που αρκετοί από τους παίκτες θα λείπουν για τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Στην πρώτη του θητεία στην ομάδα του Πειραιά ο Μίτσελ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Ελλάδας, ενώ έφτασε μέχρι και τους «16» του Champions League. Μετά την απόλυσή του από τους Πειραιώτες τον χειμώνα του 2015 συνέχισε την προπονητική του καριέρα κατά σειρά σε Μαρσέιγ, Μάλαγα, Πούμας και Χετάφε από την οποία αποδεσμεύθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 2021, μένοντας ανενεργός μέχρι σήμερα.

Στον Ολυμπιακό, μετά από 2,5 χρόνια, μέτρησε συνολικά 64 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες σε 90 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς