18.8 C
Athens

Αλλάζει απόφαση και μένει για πάντα στην Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι!

Κι εκεί που τα πάντα έδειχναν ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα αποχωρήσει από τη Βαυαρία και την Μπάγερν το επόμενο καλοκαίρι για να δοκιμάσει τα όρια του σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, ο Πολωνός άσος φαίνεται να πήρε την απόφαση να συνεχίσει στο Μόναχο και μάλιστα με ένα συμβόλαιο… ζωής που θα τον «δέσει» για πάντα στην Αλιάντς Αρίνα.

Ο σπουδαίος «Λέβα» δείχνει να εκτιμά την εμπιστοσύνη της διοίκησης των πρωταθλητών Γερμανίας προς το πρόσωπό του και με δεδομένη τη γενναία αύξηση στις απολαβές του σε περίπτωση ανανέωσης βρίσκεται κοντά στο να πει το «ναι» στην Μπάγερν, χτίζοντας τον μύθο του στην ομάδα που υπηρετεί πιστά εδώ και σχεδόν 8 χρόνια.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ ο Λεβαντόφσκι, που μέχρι πρότινος βρισκόταν με το ένα πόδι στην έξοδο, αποφάσισε να μείνει για… πάντα στη Μπάγερν, δεδομένου το ότι η ηλικία του (33 έτη) δεν είναι η κατάλληλη για μία καινούργια αρχή σε άλλη ομάδα.

Ο ίδιος νιώθει καλά στο Μόναχο, πετυχαίνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και εφόσον δεν αλλάξει κάτι τραγικά στις σχέσεις του με τη διοίκηση των Βαυαρών, σύντομα θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, που θα τον «χρυσώσει» και καθιερώσει στο Μόναχο.

Υπενθυμίζεται ότι το υπάρχον συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023 και γίνονται συζητήσεις για την εκ νέου επέκταση του έως το 2025, όταν ο θρύλος του πολωνικού ποδοσφαίρου θα έχει «πατήσει» τα 37 του έτη.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς