21.4 C
Athens

Τα έριξε στη διαιτησία ο Χιμένεθ!

Η νέα γκέλα της Λας Πάλμας στο πρωτάθλημα προκάλεσε το ξέσπασμα του πρώην προπονητή της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος σε δηλώσεις του τα έβαλε με τον διαιτητή της αναμέτρησης

Με τον «άρχοντα» της αναμέτρησης Ιγκλέσιας Βιγιανουέβα τα έβαλε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την εκτός έδρας ήττα με κάτω τα χέρια από την Αλμερία με 3-0.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε μετά τη λήξη της αναμέτρησης: «Αν αξιολογήσω τον διαιτητή θα φανεί σαν δικαιολογία. Όμως το 1-0 της Αλμερία είναι οφσάιντ και το 1-1 του Μέσα έπρεπε να μετρήσει, όμως δεν επικεντρώνομαι σ’ αυτό και κάνω αυτοκριτική Παρόλα αυτά, ο διαιτητής μας αδίκησε γιατί μπερδεύτηκε».

Ο ισπανικός Τύπος από την πλευρά του, επικρίνει σήμερα τον Μανόλο Χιμένεθ για τη νέα κακή εμφάνιση των νησιωτών, οι οποίοι για τρίτο σερί παιχνίδι δεν βρήκαν γκολ. Τα τοπικά Μέσα επικεντρώνονται στο ότι η ομάδα του Χιμένεθ έφτιαξε ευκαιρίες μόνο χάρις στην ατομική ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών (Μέσα, Αραούχο, Ρουμπέν Κάστρο), ενώ στέκονται και στο ότι η Λας Πάλμας φάνηκε μπερδεμένη και χωρίς σχέδιο στην επίθεση.

Πλέον, ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται υπό πίεση, και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις αν όχι μέσα στην εβδομάδα, σίγουρα μετά από το επόμενο αρνητικό αποτέλεσμα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς