20.7 C
Athens

Ισόπαλοι ΠΑΣ και Κέρκυρα

ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στους Ζωσιμάδες, με την κάθε ομάδα να έχει από ένα ημίχρονο

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Μόλις στο 7′ η Κέρκυρα έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Τουράμ. Ότι δεν κατάφερε ο Βραζιλιάνος φορ στο τετ α τετ, το έκανε με κεφαλιά στο 13′. Ο Κόντος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τουράμ πήδηξε πιο ψηλά από όλους και νίκησε τον Μιχαήλ. Η Κέρκυρα έχοντας και ψυχολογία από το γκολ, συνέχισε να κάνει το παιχνίδι της κι ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματα της, ξανά με τον Τουράμ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, έπειτα πάλι από εκτέλεση κόρνερ του Κόντου, έκανε το 0-2 με κοντινό πλασέ. Το ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, με τους Κερκυραίους να χάνουν σωρεία ευκαιριών, να ελέγχουν απόλυτα το ματς και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τουράμ να κάνουν πάρτι απέναντι σε έναν κακό και ανόρεκτο ΠΑΣ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε μία εντελώς διαφορετική εικόνα. Ο Σπανός άλλαξε τη μισή ομάδα, με αποτέλεσμα οι Φαίακες να παρουσιάσουν ένα ασύνδετο σύνολο, οι παίκτες του οποίου δεν είχαν ξεκάθαρους ρόλους μέσα στο γήπεδο. Τα γκολ του ΠΑΣ ήρθαν ως επόμενο των πολλών αλλαγών της Κέρκυρας. Στο 68′ ο Παμλίδης με μία υπέροχη λόμπα κρέμασε τον Αθανασόπουλο και έκανε το 1-2 για τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Δέκα λεπτά αργότερα οι Γιαννιώτες ισοφάρισαν με τον Παπαδόπουλο. Ο Γιάκος εκτέλεσε απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα τράνταξε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τις 2 ομάδες να έρχονται ισόπαλε σε ένα πολύ γεμάτο ματς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς