24.6 C
Athens

O ελληνικός παραδοσιακός γάμος της Μαρίας Μενούνος (pics, video)

H Eλληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια παντρεύτηκε στο χωριό του πατέρα της, Άκοβο Αρκαδίας, σε μια παραδοσιακή ελληνική τελετή

Τον εκλεκτό της καρδιάς της Κέβιν Αντεργκάρο, παντρεύτηκε η Ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος, στο χωριό του πατέρα της, Άκοβο Αρκαδίας.

Τα πάντα από νωρίς το πρωί ήταν στην εντέλεια για τον θρησκευτικό γάμο της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας, με ολόκληρο το χωριό να ζει στο ρυθμό του γάμου.

Η νύφη φορώντας το νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη μπήκε σε μια άμαξα που την οδήγησε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου από το πατρικό της σπίτι, στήνοντας τον γαμπρό μιάμιση ώρα!

Η νύφη φορούσε το υπέροχο φλοράλ νυφικό της και έφτασε με άμαξα στην εκκλησία, ενώ όλο το χωριό περίμενε την άφιξή της.

Η εκκλησία που έγινε ο γάμος της Μαρίας Μενούνος έχει χτιστεί από τον πατέρα της.

Στην εκκλησία προσφέρθηκαν στους καλεσμένους δίπλες, το παραδοσιακό γλυκό του γάμου στην Πελοπόννησο, μαζί με τις μπομπονιέρες.

Στην αυλή του σχολείου του χωριού έχει στηθεί το γαμήλιο τραπέζι με εντυπωσιακό στολισμό, όπου τα πάντα «φώναζαν» Ελλάδα.

Στις άκρως εντυπωσιακές συνθέσεις που στόλιζαν τα τραπέζια δέσποζαν λεμόνια, ενώ στα πιάτα είχαν τοποθετηθεί αναμνηστικά σουπλά με τα ονόματα του ζευγαριού και την ημερομηνία του γάμου σε πλαίσιο με φύλλα ελιάς.

Το μενού επιμελήθηκε ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και περιελάμβανε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, κρύα και ζεστά εδέσματα, ενώ στο χώρο που έγινε το γαμήλιο γλέντι, δηλαδή στην αυλή του σχολείου του χωριού, είχε στηθεί και τραπέζι με προϊόντα της Αρκαδίας.

Ο Αντώνης και η Ιωάννα Σρόιτερ με την Φανή Χαλκιά
Ο Νίκος Κοκλώνης και η Αποστολία Ζώη
Παρών στο γάμο και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης

Στους λογαριασμούς της στα social media η Μαρία πριν το γάμο της ανέβασε στιγμιότυπα από την προετοιμασία, ενώ οι γονείς της τρισευτυχισμένοι, χόρευαν στην πλατεία του χωριού περιμένοντας να συνοδεύσουν την κόρη τους στην εκκλησία.

Το μήνυμα της Μαρίας Μενούνος λίγο πριν το γάμο της στο Ιnstagram

«Πάντα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να κάνω τον γάμο μας εδώ. Η Ελλάδα σημαίνει τόσα πολλά για εμάς. Το ίδιο και το χωριό μας. Είναι οι ρίζες μας. Είμαι παραπάνω από ευγνώμων για όλους μας τους φίλους. Νιώθω ότι είμαι η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Έχω τον καλύτερο σύζυγο, την καλύτερη οικογένεια. Τίποτα δεν είναι τέλειο και τίποτα χωρίς προβλήματα. Αλλά είμαι τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη σήμερα που θα κάνουμε αυτόν τον εκπληκτικό γάμο σε αυτό το πανέμορφο χωριό. Είναι τόσο ήσυχα και όμορφα εδώ», είπε φανερά συγκινημένη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thoughts…#mariaandkevensbigfatgreekwedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς