12.5 C
Athens

Βλέπει Φορτούνη η Λεβερκούζεν

Σκάουτερ της Μπάγερ Λεβερκούζεν θα είναι απόψε στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και θα έχει τα μάτια του στραμμένα στον Κώστα Φορτούνη

Η αγωνιστική άνοδος και οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί από το ξεκίνημα της σεζόν ο Κώστας Φορτούνης δεν έχει περάσει απαρατήρητες από τους σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων. Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS.GR η ομάδα που παρακολουθεί στενά τον άσο του Ολυμπιακού είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές σκάουτερ της γερμανικής ομάδας έχει δει σε τρία ματς τον μεσοεπιθετικό των «ερυθρόλευκων» προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση που βρίσκεται και τον βαθμό προόδου του.

Άνθρωπος της Λεβερκούζεν θα βρίσκεται απόψε στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και φυσικά θα έχει στραμμένο το βλέμμα του στον Κώστα Φορτούνη. Δεν αποκλείεται τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η Λεβερκούζεν να εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη και ο διεθνής μεσοεπιθετικός να γίνει συμπαίκτης του Παναγιώτη Ρέτσου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς