29.4 C
Athens

Κόλιανιν: Σημαντικό να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης (5/6, 20:00) την Προ Ρέκο στον μεγάλο ημιτελικό του LEN Champions League στο Final-4 της διοργάνωσης, με φόντο μία ακόμα ευρωπαϊκή υπέρβαση για την πρόκριση στον τελικό κόντρα στην ομάδα που έχει κατακτήσει το τρόπαιο και τις τρεις προηγούμενες σεζόν.

Ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Χέρβο Κόλιανιν, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του κοιτάζει μόνο τον εαυτό της και είναι σημαντικό να δείξει το καλό της πρόσωπο αύριο ώστε να πιστέψει πως μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα και εν δυνάμει πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πρώτα από όλα, καλησπέρα σε όλους και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Δεν νομίζω ότι τα δυο παιχνίδια που παίξαμε στη φάση των ομίλων έδειξαν κάτι σημαντικό για καμία από τις δυο ομάδες, γιατί τα δώσαμε πριν από έξι μήνες. Αύριο, περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι. Ξέρουμε με ποιον παίζουμε. Παίζουμε με μια εξαιρετική ομάδα, την πρωταθλήτρια Ευρώπης για τρεις σερί φορές.

Αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι κάνουμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και μόνο την πλευρά μας και όχι με ποιον παίζουμε. Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πιστέψουμε, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς