31.6 C
Athens

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση της EuroLeague (vid)

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 13 χρόνια και ο κόσμος της ομάδας βγήκε στους δρόμους ώστε να πανηγυρίσει για την επιτυχία των παικτών του Εργκίν Αταμάν

Την κατάκτηση της EuroLeague για 7η φορά στην ιστορία του πανηγυρίζει από το βράδυ της Κυριακής ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 80-95 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Πράσινοι επέστρεψαν μετά από 13 χρόνια στον τελικό της EuroLeague και συνδύασαν την επιστροφή τους αυτή με νίκη. Όπως είναι λογικό, υπήρξε ένα ξέσπασμα από τους φίλους του τριφυλλιού που είδαν μετά από πολλά χρόνια την ομάδα τους να σηκώνει την ευρωπαϊκή κούπα.

Τα πρώτα πανηγύρια ξεκίνησαν στο Βερολίνο και την Uber Arena από τον κόσμο που βρισκόταν εκεί, ενώ δεν άργησαν να ξεκινήσουν και στην Ελλάδα.

Πριν καλά καλά γίνει η απονομή του τροπαίου ο κόσμους του Παναθηναϊκού βγήκε στους δρόμους, με το επίκεντρο των πανηγυρισμών να είναι η πλατεία Ομονοίας. Κόσμος κατευθύνθηκε και προς το Σύνταγμα, ενώ αρκετός κόσμος υπήρχε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Τα συνθήματα για την κατάκτηση του τροπαίου ήταν πολλά, με τον κόσμο της ομάδας να αποθεώνει μεταξύ άλλων τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Κώστα Σλούκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς