32.7 C
Athens

Σοκαρισμένος Τρινκιέρι για Έβανς: «Είμαι συντετριμμένος, μακάρι να μπορούσα να του δώσω το γόνατό μου»

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις εμφανίστηκε συντετριμμένος με τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς και εξέφρασε την ανησυχία του πως ο Αμερικανός έχει πάθει σοβαρή ζημιά στο γόνατο

Η νίκη της Ζαλγκίρις επί της Λιετκαμπέλις και η πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς.

Ο προπονητής του λιθουανικού συλλόγου, Αντρέα Τρινκιέρι, εμφανίστηκε συντετριμμένος στη συνέντευξη Τύπου και εκτίμησε πως είναι αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός.

«Δεν έχω την καλύτερη διάθεση και θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη για αυτό. Είναι πολύ νωπό ακόμα, αλλά δεν δείχνει καθόλου καλά», ανέφερε αρχικά πριν δεχθεί ερωτήσεις.

«Είμαι συντετριμμένος για αυτό το ανθρώπινο υπέροχο πλάσμα, δεν μπορώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις. Αυτό που συνέβη με σκοτώνει. Εύχομαι να μπορούσα να του δώσω το γόνατό μου».

Ο Αμερικανός προσπάθησε να παίξει άμυνα στο τρίποντο και έπεσε κάτω σφαδάζοντας στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου. Πρόκειται για τραυματισμό στο ίδιο πόδι με εκείνο που είχε υποστεί ρήξη αχιλλείου τη σεζόν 2022/23 ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το πρόβλημα είναι στο γόνατο.

Με νεότερη ενημέρωση, η Ζαλγκίρις γνωστοποίησε πως ο Έβανς θα υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις τη Δευτέρα (27/5) και εν συνεχεία θα δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τη φύση του τραυματισμού και το διάστημα απουσίας του από τη δράση.

Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός περιφερειακός έχει συνδεθεί εντονότατα με τον Ολυμπιακό και ολοκλήρωσε τη σεζόν στη EuroLeague με εντυπωσιακά νούμερα: 17,3 πόντους (44% τρίποντο) και 3,9 ασίστ ανά 27’23” συμμετοχής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς