31.6 C
Athens

Σοκ με Έβανς στη Ζαλγκίρις: Τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση και αποχώρησε υποβασταζόμενος

Ο Αμερικανός γκαρντ της Ζαλγκίρις που έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό, τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση και αποχώρησε υποβασταζόμενος για το νοσοκομείο

Ασύλληπτη ατυχία για τον Κίναν Έβανς, έναν από τους κορυφαίους γκαρντ της φετινής EuroLeague. O Αμερικανός τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της ημιτελικής σειράς της Ζαλγκίρις με τη Λιετκαμπέλις και αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Ο Έβανς προσπάθησε να παίξει άμυνα στο τρίποντο και έπεσε κάτω σφαδάζοντας. Πρόκειται για τραυματισμό στο ίδιο πόδι με εκείνο που είχε υποστεί ρήξη αχιλλείου τη σεζόν 2022/23 και οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι καθόλου ευοίωνες αφού οι Λιθουανοί κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό κοντά στο γόνατο.

Πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι, ο 27χρονος γκαρντ (1,91μ.) διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και άπαντες βρίσκονται εν αναμονή των εξετάσεων.

Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός περιφερειακός έχει συνδεθεί εντονότατα με τον Ολυμπιακό και ολοκλήρωσε τη σεζόν στη EuroLeague με εντυπωσιακά νούμερα: 17,3 πόντους (44% τρίποντο) και 3,9 ασίστ ανά 27’23” συμμετοχής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς