32.2 C
Athens

Βρούτσης: Ουδείς Έλληνας μεταξύ των νοσηλευόμενων ή των συλληφθέντων στο Βερολίνο

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ξεκαθάρισε πως κανείς Έλληνας δεν βρίσκεται μεταξύ των νοσηλευμένων ή των συλληφθέντων από το άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο

Σε δήλωσή του ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ξεκαθάρισε πως κανείς Έλληνας δεν βρίσκεται μεταξύ των νοσηλευμένων ή των συλληφθέντων για το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο.

Ο κ. Βρούτσης βρίσκεται στη γερμανική πρωτεύουσα ως εκπρόσωπος της ελληνικής Κυβέρνησης και προέβη σε δήλωση, στην οποία ξεκαθαρίζει ότι στον απολογισμό των επεισοδίων δεν βρίσκεται κανείς Έλληνας τόσο στην πλευρά των νοσηλευόμενων όσο και σε αυτή των συλληφθέντων.

Επεισόδια Βερολίνο: Διέφυγε τον κίνδυνο ο σοβαρά τραυματισμένος οπαδός

«Από νωρίς το πρωί, με τη βοήθεια της Πρέσβειρας μας στο Βερολίνο, Μάρας Μαρινάκη, κινηθήκαμε συντονισμένα για να εξακριβώσουμε από τις γερμανικές αρχές τί ακριβώς συνέβη στα επεισόδια που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα.

Έπειτα από πολύωρες επαφές επιβεβαιώνουμε επίσημα ότι ουδείς Έλληνας βρίσκεται ανάμεσα σε νοσηλευόμενους ή σε συλληφθέντες.

Όσοι Έλληνες προσήχθησαν αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ όσοι δέχθηκαν πρώτες βοήθειες υπέγραψαν υπεύθυνες δηλώσεις και αποχώρησαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς