28.5 C
Athens

Επεισόδια Βερολίνο: Διέφυγε τον κίνδυνο ο σοβαρά τραυματισμένος οπαδός

Τα νεότερα που έρχονται από το Βερολίνο σχετικά με την άγρια συμπλοκή οπαδών, είναι θετικά, τουλάχιστον όσον αφορά την υγεία του οπαδού που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση

Συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, όπου διεξάγεται το Final Four της Euroleague, σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (25/5) με αποτέλεσμα τον τραυματισμό συνολικά 12 ατόμων, με έναν εξ αυτών να είναι σε κρίσιμη κατάσταση και άλλους δύο σοβαρά τραυματίες.

Ωστόσο, τα νεότερα που έρχονται από το Βερολίνο σχετικά με την άγρια συμπλοκή, είναι θετικά, τουλάχιστον όσον αφορά την υγεία του οπαδού που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ελληνικής πρεσβείας στη γερμανική πρωτεύουσα, το άτομο που βρισκόταν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Επεισόδια στο Βερολίνο: Με ρόπαλα και μαχαίρια οι συγκρούσεις Ελλήνων οπαδών, τρεις σοβαρά τραυματίες και 89 συλλήψεις

Το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων σημείωσε, επικαλούμενο άλλη αστυνομική πηγή, ότι στην άγρια συμπλοκή χρησιμοποιήθηκαν ρόπαλα του μπέιζμπολ και γκλομπ, ενώ πρόσθεσε πως τα άτομα που ενεπλάκησαν ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αρκετοί εκ των οποίων ήταν Σέρβοι, που βρίσκονται στην πόλη για το Final Four της Euroleague.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς