32.2 C
Athens

Βαρούχας: Για γέλια η Φραπάρ, δεν υπάρχει δεύτερη κίτρινη στον Νταρίντα

Η διαιτησία της Φραπάρ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό έκανε έξαλλους τους ανθρώπους των Θεσσαλονικέων, με το «ντου» του Καρυπίδη στην Γαλλίδα ρέφερι μετά τη λήξη να κάνει ήδη τον γύρο της Ευρώπης.

Ο σχολιαστής διαιτησίας της ΕΡΤ, Παναγιώτης Βαρούχας κατέθεσε την άποψη του για το διαιτητικό σκέλος του τελικού κάνοντας λόγο για μία «κάκιστη διαιτησία» αναφέροντας τις φάσεις που κατά τη γνώμη του αδικήθηκε ο Άρης.

«Για γέλια η Φράπαρ, δεν ήταν για τελικό, έβγαζε κάρτες για να κρατήσει το ματς, κράτησε παραπάνω καθυστέρηση και δεν άφησε ένα λεπτό μετά το γκολ του Παναθηναϊκού», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Για τη φάση δεύτερης κάρτας του Νταρίντα, τόνισε: «Ο Νταρίντα δεν κάνει παράβαση για δεύτερη κάρτα, ήταν αυστηρή κάρτα, που δεν έπρεπε να δοθεί».

Όσο για την αποβολή του Ζουλ: «Ήταν παράβαση για απευθείας κόκκινη, αλλά έπρεπε να δεχθεί κίτρινη και ο Μπακασέτας στη φάση εκείνη».

Τέλος ο Παναγιώτης Βαρούχας είπε για ένα μαρκάρισμα του Τσέριν: «Έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα στον Τσέριν για προβολή και αμέσως μετά δέχθηκε κάρτα, που θα ήταν η δεύτερη. Ήταν κακή διαιτησία, κάκιστη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς