32.2 C
Athens

Θέμα στην Equipe το… κυνηγητό του Καρυπίδη στην Φραπάρ: «Δέχθηκε επίθεση από τον πρόεδρο του Άρη»

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με τη νίκη του με 1-0 κόντρα στον Άρη σε έναν τελικό σκέτη παρωδία στον Βόλο με τη σφραγίδα της ΕΠΟ.

Οι Πράσινοι επικράτησαν χάρη σε γκολ του Βαγιαννίδη στο 97′, με όσα έγιναν μετά τη λήξη να έχουν περισσότερο ενδιαφέρον από τα όσα διαδραματίστηκαν εντός αγωνιστικού χώρου.

Κι αυτό γιατί ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης όντας φανερά εκνευρισμένος επιτέθηκε φραστικά στη Γαλλίδα διαιτητή, Στεφανί Φραπάρ, η οποία στο φύλλο αγώνα έκανε λόγο για «απόπειρα βιαιοπραγίας» αλλά και ότι ένας παίκτης του Άρη προσπάθησε να την κλωτσήσει.

«Απόπειρα βιαιοπραγίας» έγραψε στο φύλλο αγώνος η Φραπάρ, παίκτης του Άρη προσπάθησε να την κλωτσήσει!

Το όλο σκηνικό, μαζί με τις τρεις κόκκινες που μοίρασε στον τελικό η Φραπάρ, έγινε θέμα και στη Γαλλία, με την Equipe να αναφέρει σε δημοσίευμά της πως η Γαλλίδα ρέφερι «δέχθηκε επίθεση από τον πρόεδρο του Άρη» μετά τη λήξη του τελικού.

«Ένα περιπετειώδες ματς. Η Στεφανί Φραπάρ ορίστηκε να διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου (1-0) και η Γαλλίδα δέχτηκε αποδοκιμασίες.

Μοιράζοντας τρεις κόκκινες κάρτες στο δεύτερο ημίχρονο (51′, 65′ και 71′), εκ των οποίων οι δύο για τον Άρη που έχασε με γκολ στο τέλος των καθυστερήσεων (90+7′), συγκέντρωσε την οργή των παικτών και του τεχνικού επιτελείου των ηττημένων με το σφύριγμα της λήξης και χρειάστηκε να απομακρυνθεί από την αστυνομία. Η Στεφανί Φραπάρ δέχτηκε επίθεση από τον Θεόδωρο Καρυπίδη, πρόεδρο του Άρη», αναφέρει χαρακτηριστικά το γαλλικό Μέσο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς