32.2 C
Athens

Επεισόδια οπαδών στο Βερολίνο: Έλληνες στους τραυματίες, αφέθηκαν ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στη συνοικία Prenzlauer Allee, η αστυνομία προσήγαγε 89 άτομα, δήλωσε εκπρόσωπός της με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι περισσότεροι ήταν Σέρβοι που αφέθηκαν ελεύθεροι

Αισθητή την παρουσία τους… και εκτός της Uber Arena, αλλά για τους λάθους λόγους, έκαναν αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο οι οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για σημαντική παρουσία και Σέρβων οπαδών.

Το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων σημείωσε, επικαλούμενο άλλη αστυνομική πηγή, ότι στην άγρια συμπλοκή χρησιμοποιήθηκαν ρόπαλα του μπέιζμπολ και γκλομπ, ενώ πρόσθεσε πως τα άτομα που ενεπλάκησαν ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που βρίσκονται στην πόλη για το Final Four της Euroleague.

Επεισόδια Βερολίνο: Διέφυγε τον κίνδυνο ο σοβαρά τραυματισμένος οπαδός

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στη συνοικία Prenzlauer Allee, η αστυνομία προσήγαγε 89 άτομα, δήλωσε εκπρόσωπός της με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι περισσότεροι ήταν Σέρβοι που αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο που μετέδωσε ο ALPHA ο πιο σοβαρά τραυματισμένος έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του ενώ άλλα πέντε άτομα πήραν εξιτήριο. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η τελευταία εικόνα κάνει λόγο για έναν Σέρβο οπαδό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς