28.5 C
Athens

Παπαδημητρίου: Ο Παναθηναϊκός θα πάρει σύντομα πρωτάθλημα

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου εμφανίστηκε βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει σύντομα πρωτάθλημα. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, το στέλεχος της πράσινης ΠΑΕ υποστήριξε πως κατακτήθηκε ο δεύτερος στόχος που ήταν το εν λόγω τρόπαιο και υποσχέθηκε πως με πολλή δουλειά η ομάδα του σύντομη θα πάρει τον τίτλο.

«Σήμερα είναι μία καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό, ένα κύπελλο στην τροπαιοθήκη της ομάδας. Ευχαριστώ τους προπονητές που μας έφτασαν εδώ, που ήταν εδώ στις προκρίσεις, μερικές από αυτές ήταν πολύ δύσκολες. Ευχαριστώ απόψε τον Κόντη, τους ποδοσφαιριστές. Όλους τους εργαζόμενους στον Παναθηναϊκό για αυτή την ημέρα που φτάσαμε στην κατάκτηση.

 

Πάντα όλοι οι τίτλοι κρίνονται τον Μάιο. Βασικός μας στόχος το πρωτάθλημα και δεν επετεύχθη. Ωστόσο επετεύχθη ο δεύτερος στόχος μας, το κύπελλο. Αυτό, θα μας δώσει δύναμη να αρχίσουμε τη δουλεια από αύριο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ένα πρότζεκτ εδώ και τρία χρόνια, ξέρουμε πως έγινε λάθος και δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Έχω να υποσχεθώ από αύριο πολλή δουλεια και ο Παναθηναϊκός θα πάρει σύντομα πρωτάθλημα», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της πράσινης ΠΑΕ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς