25 C
Athens

Η Euroleague «θαυμάζει» το καθαρό φάουλ του Ταβάρες και τρώει κράξιμο από όλη την Ευρώπη! (vid)

Η Euroleague είχε τη φαεινή ιδέα να ανεβάσει τη φάση όπου ο Ταβάρες «κόβει» τον Φίλιπ Πετρούσεφ, κόβοντας μαζί και το χέρι του Σέρβου, με Ισπανούς, Σέρβους και Παναθηναϊκούς να κράζουν όσους είχαν την έμπνευση να δημοσιεύσουν το συγκεκριμένο βίντεο

Ότι ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος των προσδοκιών και ουσιαστικά άφαντος στο πρώτο δεκάλεπτο του ημιτελικού με τη Ρεάλ, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος βαθύς γνώστης του μπάσκετ για να το επισημάνει. Όπως δεν χρειάζεται να είναι ειδήμονας για να διαπιστώσει τα διαφορετικά διαιτητικά μέτρα και σταθμά στα οποία αναφέρθηκε ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Η Euroleague είχε τη φαεινή ιδέα να ανεβάσει το πρωί του Σαββάτου τη φάση όπου ο Ταβάρες «κόβει» τον Φίλιπ Πετρούσεφ, κόβοντας μαζί και το χέρι του Σέρβου δίχως να καταλογιστεί το πεντακάθαρο φάουλ. Εκείνο που προξένησε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ο «θαυμασμός» του επίσημου λογαριασμού της λίγκας στο X προς τον Ταβάρες, αγνοώντας επιδεικτικά την εξόφθαλμη παράβασή του.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο λογαριασμός της Euroleague έφαγε άγριο κράξιμο από αμέτρητους χρήστες και σε πολλές ευρωπαϊκές γλώσσες. Όπως θα διαπιστώσετε, ακόμα και οπαδοί του Παναθηναϊκού επισημαίνουν το φάουλ, ενώ Ισπανοί και Σέρβοι έχουν πάρει στο ψιλό εκείνους που είχαν την έμπνευση να ανεβάσουν το βιντεάκι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς