25.5 C
Athens

ΜακΚίσικ: Δεν ξέρω αν οι συμπαίκτες μου ήταν νευρικοί ή φοβισμένοι, υπήρχαν διαφορετικά κριτήρια στη διαιτησία

Η απορία του Σακίλ ΜακΚίσικ για το νωθρό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ρεάλ και το σχόλιο για τα διαφορετικά κριτήρια στις αποφάσεις των διαιτητών, που όμως έχουν αγωνιστική εξήγηση

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό με την ανώτερη Ρεάλ και όταν προσπάθησε να παίξει το μπάσκετ του στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ήδη αργά.

Οι Μαδριλένοι δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμά τους και τελικά πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Σε δηλώσεις του στο Eurohoops ο Σακίλ ΜακΚίσικ που κράτησε σχεδόν μόνος του τον Ολυμπιακό στις δύσκολες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου, τόνισε πως δεν ξέρει αν οι συμπαίκτες του ήταν νευρικοί ή φοβισμένοι στο πρώτο ημίχρονο όπου η Ρεάλ έκανε ο, τι ήθελε στο παρκέ, ενώ πρόσθεσε πως κατά τη γνώμη του υπήρχαν διαφορετικά κριτήρια στις αποφάσεις των διαιτητών, εξηγώντας τον αγωνιστικό λόγο που πιστεύει ότι συνέβη αυτό.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Ήμασταν soft! Δεν ξέρω αν οι συμπαίκτες μου ήταν νευρικοί ή φοβισμένοι, αλλά δεν μπορείς να τους αφήσεις έτσι απλά να βγουν έξω στο παρκέ και να κάνουν ό,τι θέλουν. Έβαλαν πολλά δύσκολα και μεγάλα σουτ. Δεν νομίζω να ήταν ένα απ’ τα καλύτερα παιχνίδια μας αμυντικά, αλλά είναι αυτό που είναι στο τέλος.

Ευχόμασταν να είχαμε μερικές κατοχές ακόμη. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μερικά σφυρίγματα που δεν πήραμε. Δεν ξέρω γιατί νιώθω ότι υπήρχαν διαφορετικά κριτήρια όσον αφορά τη διαιτησία. Υπήρξαν πολλές επαφές. Αυτή η ομάδα (σ.σ. η Ρεάλ) είναι η καλύτερη στον κόσμο στο πώς μπορούν και διαβάζουν την κάθε φάση και το παιχνίδι. Φαντάζομαι γι’ αυτό πήραν κι αυτά τα σφυρίγματα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς