29.8 C
Athens

Διοίκηση Φενέρ για Αταμάν: «Γνωστός για τις φθηνές τακτικές του, να δημιουργεί τεχνητές κρίσεις»

Το επεισόδιο που είχε ο Εργκίν Αταμάν με οπαδούς της Φενέρμπαχτσε έξω από το ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο έχει κάνει τον γύρο της Ευρώπης, με τον τεχνικό του τριφυλλιού να είναι έξαλλος ζητώντας ισχυρότερα αστυνομικά μέτρα και τη διοίκηση της Φενέρ να τού απαντά υπογραμμίζοντας πως αυτός έβρισε πρώτα τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας.

Δηλώσεις για το συγκεκριμένο συμβάν έκανε τόσο ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, όσο και το μέλος του ΔΣ (και επικεφαλής του μπασκετικού τμήματος), Σερτάτς Κομσούογλου, οι οποίοι τόνισαν ο προπονητής του «τριφυλλιού» ήταν εκείνος που εξύβρισε τους οπαδούς και ότι δεν συνέβη το αντίθετο.

Διοίκηση Φενέρμπαχτσε: «Ο Αταμάν έβρισε τους οπαδούς και όχι αυτοί εκείνον, θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα»

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του Final Four ανάμεσα στην τουρκική ομάδα και τον Παναθηναϊκό (24/5, 19:00), ο Κομσούογλου δημοσιοποίησε μία δήλωση προς τους φιλάθλους, εξαπολύοντας νέα «βέλη» κατά του προπονητή των Πρασίνων.

Μεταξύ άλλων η δήλωση του Τούρκου παράγοντα της Φενέρ αναφέρει:

«Οι προκλήσεις του, οι λέξεις που χρησιμοποιεί και η ανάρμοστη συμπεριφορά του μπροστά σε παιδιά και γυναίκες φαίνονται καθαρά σε διάφορα βίντεο στα social media. Δημιουργεί ένα έντονο περιβάλλον χρησιμοποιώντας τεχνητές κρίσεις με “φθηνές” τακτικές, που είναι γνωστές σε όλους…

Κάθε λεπτό που δεν ασχολούμαστε μαζί του, αυτός δημιουργεί κρίσεις. Η στήριξή σας τους παίκτες σ’ αυτό το ματς είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ας επικεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι, ώστε να έχουμε επιτυχία σ’ αυτή την ιστορική ημέρα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς