27.2 C
Athens

Πινγκ Πονγκ: Νέα δικαίωση Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ και ηχηρό χαστούκι στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα 14 μηνών, ο Ολυμπιακός ΣΦΠ δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ στην προσφυγή που κατέθεσε αναφορικά με τη διεξαγωγή των αγώνων των πλέι οφ στην Α1 πινγκ πονγκ ανδρών.

Και φέτος η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. καταστρατήγησε κάθε έννοια ισονομίας καθώς αποφάσισε να ορίσει τους αγώνες που θα κρίνουν τον τίτλο στο διάστημα 20-21 Μαΐου και ενώ ήταν γνωστό πως οι δύο αθλητές του Ολυμπιακού, Γιάννης Σγουρόπουλος και Τόμισλαβ Πουκάρ, έχουν υποχρεώσεις σε διασυλλογικά πρωταθλήματα άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Οι Ερυθρόλευκοι προσέφυγαν στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεων Αθλητικών Διαφορών, το οποίο αποκατέστησε την τάξη διά της νόμιμης οδού, με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α και τον πρόεδρό της Κώστα Παπαγεωργίου (ο οποίος για λόγους ευθιξίας θα πρέπει να παραιτηθεί) να λειτουργούν με τρόπο που εκθέτει την ομοσπονδία και που σίγουρα δεν ευνοούν το ίδιο το άθλημα, αναγκάζοντας τους συλλόγους να προσφεύγουν στο ΑΣΕΑΔ κάθε τρεις και λίγο για να δικαιωθούν κόντρα σε ακατανόητες αποφάσεις που λαμβάνονται εξ αρχής και δείχνουν διάθεση να… ευνοηθούν συγκεκριμένες ομάδες…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς