18.4 C
Athens

Πινγκ Πονγκ: Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Ολυμπιακό και επέστρεψε την λάσπη στην προπαγάνδα

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είδε το φυσιολογικό και καθόλα νόμιμο αίτημά του να βρίσκει ανταπόκριση από το ΑΣΕΑΔ, τη στιγμή που στην ελληνική ομοσπονδία πινγκ πονγκ -κι όχι μόνο- ακόμα ψάχνουν τρόπους να κατηγορήσουν τους Ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός ζητούσε εδώ και μία εβδομάδα το αυτονόητο. Να αναβληθεί η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα του πινγκ πονγκ λόγω της απουσίας αρκετών αθλητών του για το παγκοσμίου φήμης WΤΤ Singapore Smash τουρνουά του σπορ στη Σιγκαπούρη, με την «προπαγάνδα» να πολεμά όλο αυτό το διάστημα τους Πειραιώτες με διάφορες ανακοινώσεις αλλά τελικώς να βλέπει τη λάσπη που πετούσε να της επιστρέφεται πίσω μέσω.. ΑΣΕΑΔ!

Κι αυτό γιατί ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δικαιώθηκε απόλυτα από το ΑΣΕΑΔ μετά το αίτημά του για αναβολή της αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου, κάτι που εγκρίθηκε και οδήγησε στην πανηγυρική δικαίωση της ομάδας του Πειραιά.

Ολυμπιακός ΣΦΠ για ομοσπονδία πινγκ πονγκ: «Ντυμένη στα μαύρα η Ελλάδα, δεν θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή τη στιγμή την αντιπαράθεση»

Έτσι, οι αθλητές Pitchford , Gacina, Pucar, Monteiro, Pesotska, Pota, Vivarelli που αγωνίζονται φέτος στον Ολυμπιακό θα έχουν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στο σπουδαίο τουρνουά της Σιγκαπούρης, ενώ σε περίπτωση που δεν τους είχε επιτραπεί η αναχώρηση από την Ελλάδα θα αντιμετώπιζαν σοβαρές αγωνιστικές αλλά και χρηματικές ποινές.

Η τάξη, όμως, αποκαταστάθηκε μέσω της νόμιμης οδού με νικητή της υπόθεσης τον Ολυμπιακό, που από την πρώτη στιγμή ζήτησε το φυσιολογικό, που για κάποιος ερμηνεύεται αλλιώς…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς