20.7 C
Athens

Ο Γκαρντίνι καταλήγει στον Πέριν και ο Ολυμπιακός έτοιμος να κλείσει τον εκρηκτικό Καναδό

Ο Αντρέα Γκαρντίνι αποφάσισε Πέριν για τα άκρα και ο Ολυμπιακός προχωρά για την υπέρβαση με τον πολύπειρο Καναδό ακραίο, για την περίπτωση του οποίου σας είχε ενημερώσει το Athlosnews

Στην περίπτωση του ακραίου που θα ολοκληρώσει το παζλ των ξένων της επόμενης σεζόν φαίνεται πως καταλήγει οριστικά ο Αντρέα Γκαρντίνι. Ο Ιταλός προπονητής αποχώρησε από τη Σκρα και αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, ενώ προχωρά και για τον ξένο ακραίο που αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα είναι ο Τζον Γκόρντον Πέριν.

Ο εκρηκτικός Καναδός ακραίος αποτέλεσε μια από τις βασικές επιλογές στη λίστα του Ολυμπιακού και μια από εκείνες που κλήθηκε να διαχειριστεί ο Γκαρντίνι όπως σας αποκάλυψε ο ΑΘΛΟΣ λεπτομερώς την Κυριακή (5/5).

Ο 34χρονος (2,02μ.) Καναδός πρώην διεθνής (το 2021 αποσύρθηκε από την εθνική του) έχει ένα βαρύ βιογραφικό με πλούσιες παραστάσεις σε Ρωσία (Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ, Μπελογκόριε – με την οποία κατέκτησε Challenge Cup και Ουράλ), Πολωνία (Ρεσόβια), Ιταλία (Πιατσέντσα, Βερόνα) και Τουρκία.

Εκεί κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με την Αρκάς και ένα με τη Χάλκμπανκ με την οποία πανηγύρισε το νταμπλ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε όντας ένας εκ των ακραίων που αγωνίζονταν στο πλευρό του Έρβιν Ενγκαπέ (ο Σλόμπονταν Κόβατς δεν είχε σταθερό δίδυμο σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League αφού υπήρχε και ο Μίρζα Λαγκουμτζίγια που έχει καλύτερο σερβίς αλλά ήταν πολύ κακός στην υποδοχή).

Διακρίνεται τόσο για την καλή τεχνική του στην επίθεση και δη από τη θέση «6» όσο και για τη δυναμική του στο μπλοκ με συνολικά καλά ποσοστά στην υποδοχή αποτελώντας έναν άκρως αξιόπιστο αμυντικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει τις επαφές για να κάνουν τη σημαντική υπέρβαση με τον Πέριν, τον παίκτη που κρίνει ο Αντρέα Γκαρντίνι πως θα κολλήσει ιδανικά στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν με τον Σαλβαδόρ Ιντάλγκο να κλείνει μια άκρως επιτυχημένη διετία στα ερυθρόλευκα με τέσσερα τρόπαια και μέλος μιας από τις καλύτερες ομάδες που παρουσίασε ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς