27.5 C
Athens

Σύντροφος Ναν για τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό: «Δεν γνώριζα τίποτα, ήταν πισώπλατη μαχαιριά για μένα»

Ο Κέντρικ Ναν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και εφόσον δεν προκύψει ενδιαφέρον από το NBA θα συνεχίσει με τα πράσινα στην Ελλάδα -λογικά- για τα επόμενα δύο χρόνια, σε μία εξέλιξη που ξάφνιασε τη σύζυγό του, η οποία με αναρτήσεις της στο Instagram (τις οποίες στη συνέχεια διέγραψε) τόνισε πως δεν γνώριζε τίποτα για αυτή την απόφαση του Αμερικανού γκαρντ και ότι όλο αυτό ήταν κάτι σαν «πισώπλατη μαχαιριά» για την ίδια.

«Θυσιάζεις τόσα πολλά για κάποιον. Κρατάς τα πάντα μαζί για εκείνους στη χαμηλότερή τους στιγμή και γυρίζουν και σε μαχαιρώνουν πισώπλατα με ανθρώπους που ποτέ δεν θα διέσχιζαν ένα δύσκολο δρόμο για σένα. Αλλαγές στη ζωή και αποφάσεις σα να μην σε ένοιαζε ποτέ τίποτα στη ζωή σου. Είναι πάνω από την κατανόησή μου, πώς τα παιδιά και η σύντροφός σου, δεν είναι προτεραιότητα για σένα, αλλά είναι όλα τα υπόλοιπα. Αλλά ξέρω επίσης ότι ο Θεός είναι μαζί μου και όλα είναι καλά. Κανένας δεν βλέπει τις θυσίες σου, αλλά ο Θεός τις βλέπει. Αυτό έχει σημασία.», ήταν η αρχική ανάρτηση της συντρόφου του Ναν, για να προσθέσει λίγο αργότερα.

Το video του Δ. Γιαννακόπουλου από τις υπογραφές με Ναν: «Ο MVP της ομάδας που θα κατακτά τη Euroleague τα επόμενα 5 χρόνια»

«Μόλις ανακάλυψα αυτό εδώ, μαζί με όλους εσάς και είμαι πολύ χαρούμενος για εσάς και τον Κέντρικ. Απλά εύχομαι να ήξερα ότι οι αλλαγές στη ζωή παίρνονται υπολογίζοντας ότι εγώ ήμουν η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια και θυσίασα τη ζωή μου για να είμαι εδώ, επίσης. Συνήθως δεν μοιράζομαι τίποτα στο διαδίκτυο, αλλά αυτό ήταν μια μεγάλη μαχαιριά για μένα. Είμαι χαρούμενη για εσάς, πάντως».

Μάλιστα, σε τρίτη ανάρτηση της, η σύντροφος του Ναν ξεκαθάρισε πως δεν είναι αντίθετη στην παραμονή της και του Αμερικανού στην Ελλάδα, αλλά στο ότι ο άσος του Παναθηναϊκού πήρε αυτή την απόφαση χωρίς καν να την συζητήσει μαζί της.

«Ας το ξεκαθαρίσω. Αγαπάω την Ελλάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω στη χώρα για άλλες δύο σεζόν, αλλά σαν σύντροφος, έπρεπε να το γνώριζα από πριν και όχι να το ανακαλύπτω από τα μέσα ενημέρωσης, όπως όλοι οι άλλοι», ήταν τα χαρακτηριστικά της λόγια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς