23.2 C
Athens

Το video του Δ. Γιαννακόπουλου από τις υπογραφές με Ναν: «Ο MVP της ομάδας που θα κατακτά τη Euroleague τα επόμενα 5 χρόνια»

«Βλέπετε αυτό που βλέπω; Επειδή βλέπω τον MVP της ομάδας που θα κατακτήσει την EuroLeague τα επόμενα πέντε χρόνια», έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την ανανέωση στη συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Κέντρικ Ναν

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισημοποίησε τη συμφωνία της ανανέωσης στη συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Κέντρικ Ναν ανεβάζοντας ένα video στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τη στιγμή των υπογραφών, λίγες ώρες μετά την πρόκριση των Πρασίνων στο Final-4 της Euroleague, μετά από 12 χρόνια.

«Βλέπετε αυτό που βλέπω; Επειδή βλέπω τον MVP της ομάδας που θα κατακτήσει την EuroLeague τα επόμενα πέντε χρόνια», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη σχετική του ανάρτηση έχοντας στο πλάι του τον Αμερικανό γκαρντ.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η διάρκεια του νέου συμβολαίου του Ναν, με τις πρώτες πληροφορίες να έκαναν λόγο για δύο ακόμη χρόνια. Απαραίτητη προϋπόθεση στην όλη συμφωνία των δύο πλευρών να μην υπάρξει πρόταση από πλευράς NBA που θα ικανοποιεί τον παίκτη, καθώς το νέο συμβόλαιο θα περιλαμβάνει NBA-out στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Τη φετινή σεζόν ο Ναν έχει 13 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ μέσο όρο με 46.3% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 15.9 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ μέσο όρο με 41% στα τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής στη EuroLeague.

Στο video που ανέβασε στο Instagram ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι δυο τους έχουν μία σύντομη συνομιλία με αφορμή μία φιγούρα του Αλ Πατσίνο από την ταινία «Scarface», με τον Αμερικανό άσο να χαμογελά και να λέει στον πρόεδρο της ομάδας του ότι τον είδε να φοράει ένα μπουφάν με σχέδιο της ταινίας στο Game 3 με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς