23.2 C
Athens

Ναν και Παναθηναϊκός μαζί μέχρι το 2026: Η επιβεβαίωση του Γιαννακόπουλου και ο όρος για το NBA

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού σε Final-4 της Euroleague έπειτα από 12 χρόνια έφερε εξελίξεις στο ζήτημα της παραμονής του Κέντρικ Ναν στους Πράσινους, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να επιβεβαιώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών με υπογραφές και... μάθημα ελληνικών

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις φαίνεται πως απομένουν για να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό για δύο ακόμη χρόνια, όπως αποκάλυψε από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης Ισπανός δημοσιογράφος.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την επιστροφή του «τριφυλλιού» σε Final-4 έπειτα από 12 χρόνια, ήρθε να επιβεβαιώσει αυτή την πληροφορία ανεβάζοντας… για λίγη ώρα στο Instagram το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ, τον οποίο προέτρεψε να μάθει ελληνικά για να τού απαντήσει την επόμενη φορά που θα τον ρωτήσει: «Πώς τους γ@@@ς έτσι;».

«Ο Ναν υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό»

Απαραίτητη προϋπόθεση στην όλη συμφωνία των δύο πλευρών να μην υπάρξει πρόταση από πλευράς NBA που θα ικανοποιεί τον παίκτη, καθώς το νέο συμβόλαιο θα περιλαμβάνει NBA-out στη συγκεκριμένη περίπτωση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς