27.5 C
Athens

Κηφισιά: Κλείνει τον Αντόνοβιτς από τη Σασταμάλα, αποφασίζει για Ντέλιτς και ανανεώνει με Οκοσάνοβιτς

Με τον Ρικάρντο να αποχωρεί για τον Φοίνικα Σύρου, η Κηφισιά κατέληξε σε νέα επιλογή για τη θέση του βασικού ακραίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Athlosnews, η ομάδα του Κώστα Χριστοφιδέλη βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Αλεξάνταρ Αντόνοβιτς, ο οποίος έπαιζε στη Φινλανδία για λογαριασμό της Σασταμάλα.

Ο 27χρονος (1,97μ.) Σέρβος ακραίος έχει παίξει σε Ερυθρό Αστέρα και Ράντνικ Ποζάρεβατς, ενώ έχει αγωνιστεί για μια σεζόν και στην IBB Spor της Τουρκίας. Με τη φινλανδική ομάδα έπαιξε πέρσι στα προκριματικά του CEV Champions League ενώ η σεζόν ολοκληρώθηκε με την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Σέρβος είχε πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση (πάνω από 45%), 12 άσους και 40% υποδοχή, κομμάτι το οποίο χρήζει βελτίωσης. Σε κάθε περίπτωση, μοιάζει μια καλή επιλογή για την ομάδα των βορείων προαστίων.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να παρθούν αποφάσεις και για τον Γιόβαν Ντέλιτς. Ο διεθνής Μαυροβούνιος ακραίος είχε ανακοινωθεί στο ξεκίνημα τις περασμένης σεζόν ωστόσο υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αγκώνα και αντικαταστάθηκε από τον συμπατριώτη του Σλόμπονταν Μπόγιτς. O 31χρονος είχε υπογράψει και για τη σεζόν 2024/25 και η Κηφισιά μέσα στο επόμενο διάστημα θα πάρει αποφάσεις αφού τσεκάρει την κατάσταση του αθλητή που ήταν ο μεγάλος άτυχος της προηγούμενης χρονιάς και δεν πρόλαβε καν να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του…

Παράλληλα, οι άνθρωποι της Κηφισιάς βρίσκονται στις τελικές διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Στέφαν Οκοσάνοβιτς. Ο Σέρβος διαγώνιος επέστρεψε στα μισά της περασμένης σεζόν και μεταμόρφωσε θεαματικά το σύνολο του Κώστα Χριστοφιδέλη στο κομμάτι της επίθεσης (4,5 πόντοι ανά σετ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς