19.7 C
Athens

Απορρίφθηκε η έφεση της Νότιγχαμ για το -4, ποια τα δεδομένα στη μάχη για την παραμονή στην Premier League

Η Νότιγχαμ κέρδισε μία σημαντική μάχη το περασμένο Σάββατο στην έδρα της Σέφιλντ αλλά έχασε μία δικαστική την Τρίτη, με αποτέλεσμα η υπόθεση παραμονή να παραμένει ανοιχτή δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπορεί να πήρε σημαντική νίκη το περασμένο Σάββατο στην έδρα της ήδη υποβιβασμένης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ωστόσο την Τρίτη του Πάσχα (7/5) ηττήθηκε δικαστικώς, καθώς απορρίφθηκε η έφεσή της και παρέμεινε η ποινή των -4 βαθμών λόγω παραβίασης των κανονισμών της Premier League για κερδοφορία και βιωσιμότητα.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν άλλαξε ακόμη τίποτα στη μάχη της ουράς. Το μόνο που «ενοχλεί» τους Κόκκινους είναι πως σε περίπτωση που είχαν δικαιωθεί μέσω της έφεσής του θα είχαν ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή από σήμερα, με δύο αγωνιστικές να μένουν για το φινάλε της Premier League.

Πλέον, παραμένουν όλα ανοιχτά. Η 18η Λούτον βρίσκεται στο -3 από τη Νότιγχαμ, ενώ ελπίδες έχει και η Μπέρνλι που είναι στο -5 από τους Κόκκινους.

Στις τελευταίες δύο αγωνιστικές η Νότιγχαμ έχει να αγωνιστεί με τις Τσέλσι (εντός) και Μπέρνλι (εκτός) ενώ η Λούτον με τις Γουέστ Χαμ (εκτός) και Φούλαμ (εντός).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς