20.2 C
Athens

EuroLeague: Στα μαλακά η Φενέρ για το ντου οπαδών και τη σύρραξη με τους παίκτες της Μονακό

Ποινή-χάδι επέβαλε η EuroLeague στη Φενέρμπαχτσε για τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν μετά το τέλος του Game 4 με τη Μονακό στην Ulker Sports Arena

Με πρόστιμο 30.000 ευρώ τιμωρήθηκε η Φενέρμπαχτσε για τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στο φινάλε του Game 4 με τη Μονακό στην Κωνσταντινούπολη.

Φθηνά τη γλίτωσαν οι Τούρκοι για τη σύρραξη που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που κάθονταν στις court seats και στους οποίους φέρεται να βρισκόταν και ο γιος του Αλί Κοτς, ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα επιτέθηκε φραστικά σε παίκτες της Μονακό.

Παράλληλα, η διοργανώτρια Αρχή επέπληξε τον Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ της Μονακό γιατί «έδειξε ασέβεια στους θεατές».

Η ανακοίνωση της EuroLeague:

«Η Φενέρμπαχτσε έχει τιμωρηθεί με πρόστιμα ύψους 30.000 ευρώ για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και εισβολή στο γήπεδο μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα της με την Μονακό σύμφωνα με το άρθρο 29.2.h και i) του Πειθαρχικού Κώδικα Μπάσκετ της Euroleague.

Ο Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ, παίκτης της Μονακό, τιμωρήθηκε με προειδοποίηση λόγω πράξεων που δείχνουν έλλειψη σεβασμού προς το κοινό στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του εναντίον της Φενέρμπαχτσαε, σύμφωνα με το άρθρο 27.2.b του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague Basketball»

Έτσι ξεκίνησε ο χαμός στην Πόλη: Η χειρονομία οπαδού της Φενέρ στον Ντιαλό προκάλεσε την «έκρηξη» των Μονεγάσκων

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς