16.5 C
Athens

Έτσι ξεκίνησε ο χαμός στην Πόλη: Η χειρονομία οπαδού της Φενέρ στον Ντιαλό προκάλεσε την «έκρηξη» των Μονεγάσκων

Δείτε πώς άναψε το φυτίλι ανάμεσα στους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε και τους παίκτες της Μονακό, με το παρκέ να μετατρέπεται σε ρινγκ και τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου

Οι πρωτόγνωρες σκηνές βίας που διαδραματίστηκαν στην Κωνσταντινούπολη μετά το τέλος του επεισοδιακού Game 4 ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Μονακό κάνουν τον γύρο του κόσμου, με την εικόνα της Euroleague να αμαυρώνεται εξαιτίας των οπαδών της τουρκικής ομάδας που καθόταν στα court seats και με τη λήξη όρμησαν στους παίκτες της Μονακό, που δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια.

Για την ακρίβεια, οι παίκτες της γαλλικής ομάδας ήταν έξαλλοι -και με τα δίκια τους-, με κάποιους εξ’ αυτών εκτός εαυτού, μετά τις απίστευτες προκλήσεις των οπαδών της Φενέρ, με έναν από αυτούς να κάνει την χειρονομία «θα σου κόψω τον λαιμό» στον Ντιαλό. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα και το παρκέ μετατράπηκε για λίγο σε ρινγκ!

Αυτός που έγινε έξαλλος και ήρθε πιο κοντά από τον καθέναν με τους οπαδούς των γηπεδούχων ήταν ο Μάικ Τζέιμς, που έτρεξε αμέσως προς το μέρος που ξεκίνησε η ένταση, έχοντας επεισόδιο με τον γιο του προέδρου της Φενέρ.

Μάλιστα κατά την αποχώρηση των παικτών της Μονακό για τα αποδυτήρια υπήρξε ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ζητώντας συγνώμη για όσα έγιναν: «Ζητώ συγγνώμη από τη EuroLeague και τη Μονακό για αυτό που έγινε στο τέλος του αγώνα. Αυτή δεν είναι η Φενερμπαχτσέ, δεν είμαστε εμείς. Θα πάμε στο Μονακό και θα παλέψουμε σαν τρελοί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς