23.3 C
Athens

Ρεάλ – Κάντιθ 3-0: Στο ρελαντί οι Μαδριλένοι και εν αναμονή της στέψης τους

Η Βασίλισσα έπαιξε όσο χρειάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Κάντιθ και να κάνει πρόβα για τη στέψη της ως πρωταθλήτρια Ισπανίας ενόψει και του πολύ κρίσιμου επαναληπτικού με την Μπάγερν

Τα απολύτως απαραίτητα έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Κάντιθ με 3-0 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και να στρέψει την προσοχή της στον επαναληπτικό της Τετάρτης του Πάσχα (8/5) απέναντι στην Μπάγερν.

Η Βασίλισσα βρίσκεται παράλληλα σε αναμονή για τη στέψη της ως πρωταθλήτρια κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός του Μεγάλου Σαββάτου – αν η Μπαρτσελόνα δεν κερδίσει την Τζιρόνα – ή την επόμενη εβδομάδα στο Λος Κάρμενες κόντρα στη Γρανάδα.

Οι Ανδαλουσιάνοι καίγονταν για βαθμούς (διατηρούν μόνο μαθηματικές ελπίδες) αλλά δεν προκάλεσαν ιδιαίτερη ανησυχία στη Ρεάλ, η οποία πάτησε το γκάζι στο δεύτερο μέρος.

Με τη συμπλήρωση 51′ ο Μπραΐμ Ντίαθ έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ για το 1-0 και στο 68′ σέρβιρε από τα δεξιά έτοιμο γκολ στον Μπέλιγχαμ, ο οποίος μετρούσε μόλις 3′ στον αγωνιστικό χώρο! Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Χοσέλου στην τελευταία φάση του αγώνα, με τη Βασίλισσα να πανηγυρίζει τους τρεις βαθμούς κρατώντας για 18η φορά το μηδέν παθητικό στο πρωτάθλημα ενώ φιλοδοξεί να γράψει ιστορία αρκεί να το κρατήσει σε δύο από τα εναπομείναντα τέσσερα ματς.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Νάτσο, Φραν Γκαρθία, Καμαβινγκά (81′ Βαλβέρδε), Μόντριτς, Γκιουλέρ (65′ Μπέλιγχαμ), Μπραΐμ Ντίαθ (73′ Βινίσιους), Θεμπάγιος, Χοσέλου

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Θαλδούα (66′ Καρσελέν), Φάλι, Τσουστ, Χάβι Ερνάντεθ, Εσκαλάντε, Αλκαράθ, Ναβάρο (84′ Αλέχο), Σομπρίνο (75′ Μάξι Γκόμες), Άλεξ Φερνάντεθ (66′ Πιρές), Ράμος (75′ Χουάνμι)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 34ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Μεγάλη Παρασκευή 3/5

Χετάφε – Μπιλμπάο 0-2 (27′, 51′ Ινιάκι Γουίλιαμς)

Μεγάλο Σάββατο 4/5

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Λας Πάλμας 2-0 (33′ αυτ. Άλεξ Σουάρεθ, 45+1′ Μπέκερ)

Ρεάλ Μαδρίτης – Κάντιθ 3-0 (51′ Μπραΐμ Ντίαθ, 68′ Μπέλιγχαμ, 90+4′ Χοσέλου)

Τζιρόνα – Μπαρτσελόνα (19:30)

Μαγιόρκα – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Κυριακή του Πάσχα 5/5

Οσασούνα – Μπέτις (15:00)

Θέλτα – Βιγιαρεάλ (17:15)

Βαλένθια – Αλαβές (19:30)

Ράγιο Βαγιεκάνο – Αλμερία (22:00)

Σεβίλλη – Γρανάδα (22:00)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς