16.5 C
Athens

Ιμπόρα: Όμορφο όνειρο η πορεία μας στο Conference, εξακολουθεί να εξαρτάται από εμάς το πρωτάθλημα

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για την ιστορική πορεία του Ολυμπιακού που βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στον τελικό του Conference League και παράλληλα έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Για το ιστορικό διπλό του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα μίλησε ο Βιθέντε Ιμπόρα.

Ο Ισπανός χαφ μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube και αναφέρθηκε στο σπουδαίο αποτέλεσμα στο Μπέρμιγχαμ αλλά και στη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ιμπόρα χαρακτήρισε την πορεία των Ερυθρόλευκων στο Conference League ως ένα όμορφο όνειρο, ενώ τόνισε πως ήρθε στον Ολυμπιακό για να γίνει πρωταθλητής και πως αυτό συνεχίζει να εξαρτάται από τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον θρίαμβο στο Μπέρμιγχαμ κι αν περίμενε τα τέσσερα γκολ που έβαλε ο Ολυμπιακός: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί γνωρίζοντας πολύ καλά την αντίπαλη ομάδα και τον προπονητή της, ξέρει πως είναι μία πολύ καλή ομάδα, πολύ επικίνδυνη. Πολύ δύσκολο να της επιβληθείς. Αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην ομάδα μας. Καταφέραμε να κάνουμε πράξη το σχέδιό μας» .

Για την προσωπικότητα που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο και το ενδεχόμενο πρόκρισης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: «Είναι κάτι που εύχομαι. Θέλω να δώσω αυτή τη χαρά στον κόσμο που πάντα μας δίνει δύναμη και μας βοηθάει. Θα ήθελα να μοιραστώ αυτήν την ωραία στιγμή. Θα ήθελα πολύ να ζήσω αυτή τη στιγμή. Αυτήν την ευκαιρία. Να πανηγυρίσουμε αυτή τη μεγάλη στιγμή μέσα στο γήπεδό μας».

Για τους στόχους του και τη συνέχεια: «Aπό την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό ήθελα να γίνω Πρωταθλητής Ελλάδας. Νομίζω αυτό εξακολουθεί να εξαρτάται από εμάς και θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε. Και γιατί όχι, να φτάσουμε στον τελικό. Είναι ένα πολύ όμορφο όνειρο. Είναι ένας στόχος που έχουμε μπροστά μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Είναι ένα πολύ όμορφο όνειρο (σ.σ. ο τελικός) και θέλω πολύ να το κατακτήσω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς