17.3 C
Athens

Το αντίο του Καστελάνι στον Ολυμπιακό: «Για πάντα ευγνώμων που δούλεψα σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο»

Η σεζόν 2023/24 έκλεισε ονειρεμένα για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού που πανηγύρισε την κατάκτηση του 26ου Κυπέλλου και του 32ου πρωταθλήματος υπό τις οδηγίες του Ντανιέλ Καστελάνι.

Ο πολύπειρος και σπουδαίος Αργεντινός προπονητής μετά το φινάλε του 4ου τελικού με τον Παναθηναϊκό είχε αποκαλύψει πως θα αποχωρήσει από τους Ερυθρόλευκους, τους οποίους είχε ενημερώσει έγκαιρα για να ετοιμάσουν την επόμενη μέρα.

Τη Μεγάλη Παρασκευή (3/5) ο Καστελάνι ευχαρίστησε δημόσια τον Ολυμπιακό και αποχαιρέτησε τον σύλλογο και τους φιλάθλους δηλώνοντας ευγνώμων για την ευκαιρία που είχε να εργαστεί σε μια τόσο μεγάλη ομάδα.

«Ευχαριστώ την οικογένεια του Ολυμπιακού για αυτή την υπέροχη χρονιά. Ευχαριστώ την ομάδα, το επιτελείο, τον πρόεδρο και τους φιλάθλους. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα να εργαστώ σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο», ανέφερε στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Castellani (@castel21)

Ο Αργεντινός προπονητής έχει συμφωνήσει με την ομάδα Γυναικών των JT Thunders στην Ιαπωνία και παραδίδει τη… σκυτάλη στον Αντρέα Γκαρντίνι που θα αποτελέσει τον διάδοχό του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς