17.8 C
Athens

Ερυθρόλευκη τρέλα από χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ (pics)

Παράνοια και παραζάλη από χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού, που πλημμύρησαν ξανά το «Ελ. Βενιζέλος» το πρωινό της Μ. Παρασκευής για να αποθεώσουν την αρμάδα του Μεντιλίμπαρ ζητώντας το ευρωπαϊκό, μετά τον άθλο στην έδρα της Άστον Βίλα

Ξημέρωσε Μεγάλη Παρασκευή και οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξύπνησαν σε κάθε γωνιά του κόσμου με ένα όνειρο τρελό, ο Θρύλος να σηκώσει το ευρωπαϊκό!

Ο σπουδαίος Ολυμπιακός άλωσε την έδρα της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στην πιο μεγάλη βραδιά της ιστορίας του -μέχρι την επόμενη- και οι οπαδοί του, που έχουν κάνει πλέον συνήθειο τη διαδρομή Πειραιάς – αεροδρόμιο, υποδέχθηκαν κατά χιλιάδες την αποστολή των Ερυθρολεύκων στο «Ελ. Βενιζέλος» ζητώντας την κατάκτηση του Conference League από την αρμάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός 2-4: Αριστοκράτης Θρύλος διέλυσε τους Χωριάτες στην πιο μεγάλη βραδιά του μέχρι την επόμενη! (vid)

Τρομερές στιγμές για μία τρομερή ομάδα, που γράφει ιστορία φέτος και μετά το ασύλληπτο 2-4 μέσα στην Αγγλία κάνει και όνειρα για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας της και μάλιστα στην Αθήνα και την OPAP Arena, με φόντο την ιστορική ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της επόμενης Πέμπτης (9/5).

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς