20.9 C
Athens

Μεντιλίμπαρ: Σεβαστήκαμε την Άστον Βίλα και ήμασταν θαρραλέοι, είμαι περήφανος για την ομάδα μου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε περήφανος για τον αγωνιστικό χαρακτήρα των παικτών του και το θάρρος που έδειξαν στο Μπέρμιγχαμ σε μια θρυλική βραδιά για τον σύλλογο, ενώ ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγραψε ξανά ιστορία στον Ολυμπιακό μετά την επιβλητική νίκη με 4-2 απέναντι στην Άστον Βίλα και το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό του Conference League.

Ο Βάσκος δήλωσε περήφανος για το θάρρος που έδειξαν οι παίκτες του καθώς και για την αντίδρασή τους μετά το 2-2 (έβαλαν άλλα δύο γκολ) ενώ ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

 

«Φυσικά και είμαι περήφανος με την ομάδα μου, αλλά ακόμη περισσότερο όταν έγινε το 2-2 η ομάδα μου αντέδρασε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη με 2-4. Κάναμε το παιχνίδι μας και πήραμε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Το κλειδί του αγώνα δεν ήταν μόνο ένα, ήμασταν ο εαυτός μας και δε σκεφτήκαμε πόσο καλός είναι ο αντίπαλος και με απόλυτο σεβασμό τον αντίπαλο δε σταματήσαμε στιγμή την προσπάθειά μας στον αγώνα.

Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει μισή δουλειά, θα πρέπει να είμαστε θαρραλέοι, αν τα καταφέρουμε και στο άλλο παιχνίδι, θα είναι πραγματικά μεγάλη επιτυχία για εμάς. Λείπουν 90 λεπτά, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην την υποτιμήσουμε, είναι δυνατή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές. Να απολαύσουμε τη σημερινή μας επιτυχία, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς