18 C
Athens

NBA playoffs: Ο Ντόντσιτς πήρε από το χέρι τους Μάβερικς, οι Σέλτικς σάρωσαν τους Χιτ με 4-1 (vid)

Οι Σέλτικς σάρωσαν τους Χιτ με 118-84, πήραν την πρόκριση με 4-1 και περιμένουν τον επόμενο αντίπαλό τους στον δεύτερο γύρο των playoffs του NBA.

Οι Κέλτες ήταν που ήταν το φαβορί στη σειρά με τους Χιτ, έγινε κι η δουλειά τους πιο εύκολη λόγω των απουσιών Μπάτλερ, Ροζίερ σε όλη τη σειρά και του Χάκεζ στο Game 5 που έμελλε να είναι το τελευταίο.

Ο Τζέιλεν Μπράουν έβαλε 25 πόντους, ο Ντέρικ Ουάιτ πρόσθεσε άλλους τόσους μετά τους 38 στο προηγούμενο παιχνίδι, ο Σαμ Χόζερ πρόσθεσε 17 με 5/8 τρίποντα κι ο Τζέισον Τέιτουμ είχε 16 και 12 ριμπάουντ για τους Σέλτικς.

Οι Σέλτικς ήταν πού ήταν το φαβορί στη σειρά με τους Χιτ, έγινε κι η δουλειά τους πιο εύκολη λόγω των απουσιών Μπάτλερ, Ροζίερ σε όλη τη σειρά και του Χάκεζ στο Game 5 που ήταν το τελευταίο.

ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΒΕΡΙΚΣ

Ο Λούκα Ντόντσιτς έβαλε 35 πόντους και οι Μάβερικς ισοπέδωσαν τους Κλίπερς με 123-93 μέσα στο LA φτάνοντας σε ματς-μπολ στην πιο αμφίρροπη σειρά της Δύσης!

Ο Σλοβένος αστέρας μέτρησε 35 πόντους με 14/26 σουτ και μοίρασε 10 ασίστ για δύο λάθη σε 35 λεπτά (επτά ριμπάουντ), οδηγώντας την ομάδα του σε δεύτερο break στη σειρά απέναντι στους Κλίπερς που έπαιξαν χωρίς τον Καουάι Λέοναρντ.

Τώρα το Ντάλας έχει την ευκαιρία να κερδίσει την πρώτη του σειρά σε playoffs από το 2022 και τη μόλις τρίτη σε πρώτο γύρο από το 2011, όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα!

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς