18 C
Athens

Sport5: «Χαρτονομίσματα στους διαιτητές, χειρονομίες στους οπαδούς, θα τιμωρηθεί ο Δ. Γιαννακόπουλος από τη Euroleague;» (vids)

Το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Sport 5 ανέβασε οπτικοακουστικά «ντοκουμέντα» που δείχνουν τον Δ. Γιαννακόπουλο να κάνει άσεμνη χειρονομία στους οπαδούς και να κουνάει χαρτονομίσματα στους διαιτητές, ενώ αναρωτιέται αν θα τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά του ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ήττα-σοκ στο Game 1 έδωσε αφορμή στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δυναμιτίσει το κλίμα της σειράς με τη Μακάμπι, πρώτα με τις δικές του ινσταγκραμικές αντιδράσεις και στη συνέχεια με μια ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και χαρακτηρίστηκε «αντισημιτική» από τους οργανωμένος οπαδούς των Ισραηλινών The Gate MTA.

Η παρουσία του ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ στη Χάλα Πιονίρ μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Η αρχή έγινε με το μπουφάν «Τόνι Μοντάνα» και την παραπομπή στον διάσημο «Σημαδεμένο» του Αλ Πατσίνο, ενώ το μενού στη συνέχεια είχε διαμαρτυρίες, ακόμα περισσότερες διαμαρτυρίες, χαρτονομίσματα στους διαιτητές με… προφανή υπαινιγμό, μέχρι και μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς της Μακάμπι κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο.

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα του συνδρομητικού τηλεοπτικού δικτύου Sport 5 (sport5.co.il) σε δημοσίευμά της, αναρτώντας μάλιστα σχετικά βίντεο-ντοκουμέντα αλλά και μια φωτογραφία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κρατά ένα χαρτονόμισμα στο χέρι, απευθυνόμενος προς τους διαιτητές όπως αναφέρει το ισρηλινό ΜΜΕ.

Το εν λόγω δημοσίευμα του δικτύου που μεταξύ άλλων έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Euroleague στο Ισραήλ αναρωτιέται «αν θα τιμωρηθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος» για τη συμπεριφορά του από τη λίγκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς