28 C
Athens

Ράιτ: Νιώθω ότι οι διαιτητές μας έκλεψαν το παιχνίδι, είναι άδικο

Ο Μόουζες Ράιτ ήταν εκπληκτικός, αλλά η σπουδαία του εμφάνιση δεν αποδείχθηκε αρκετή για τον Ολυμπιακό στο Game 3 με την Μπαρτσελόνα αφού οι διαιτητές αποφάσισαν να κρίνουν το παιχνίδι.

Ο Αμερικανός σέντερ εκεί εστίασε στις δηλώσεις του όπου αναφέρθηκε στην τραγική στάση των διαιτητών ενώ υποστήριξε ότι στόχος είναι το 2-2 στο επόμενο παιχνίδι.

 

«Δεν μπορούμε να αφήνουμε τους διαιτητές να κρίνουν τα παιχνίδια. Θα ήθελα να έχουμε πέντε λεπτά ακόμη να τελειώσει στο παρκέ το παιχνίδι. Νιώθω ότι απόψε μας έκλεψαν το παιχνίδι. Είναι άδικο, οι ομάδες θα έπρεπε να κερδίζουν μέσα στο γήπεδο. Αυτό που κρατάω από σήμερα για το Game 4, είναι ότι είμαστε καλύτεροι από την Μπαρτσελόνα, αλλά πρέπει να το κάνουμε για 40 λεπτά, είμαστε πιο δυναμική ομάδα και πρέπει να κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι μέσα εδώ. Μπορεί να έχουμε περισσότερη ενέργεια αν είμαστε καλύτερη ομάδα. Απόψε υπήρχαν αρκετά κενά. Σε συγκεκριμένες θέσεις η Μπάρτσα έχει μεγαλύτερο ταλέντο. Το να είσαι έμπειρος κερδίζει το ταλέντο. Πρέπει να γεμίσουμε τα κενά μας για το επόμενο παιχνίδι εδώ», δήλωσε στη NOVA ο Αμερικανός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς