23.8 C
Athens

Ο Δ. Γιαννακόπουλος θέλει μπλόκο στους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω όλα αυτά να είναι μαλ…»

Ο ενοχλημένος Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζητά από τη Euroleague να επέμβει για να μπλοκάρει την είσοδο των οπαδών της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη «Χάλα Πιονίρ» στην οποία θα βρεθεί για να παρακολουθήσει από κοντά το κρίσιμο Game 3

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρισκόταν εδώ και μέρες σε επικοινωνία με τη Euroleague Basketball αλλά και τη σερβική αστυνομία προκειμένου να φιλοξενήσει περίπου 1.000 οπαδούς της στη «Χάλα Πιονίρ» του Βελιγραδίου για τα δύο κρίσιμα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στα playoffs της διοργάνωσης και ο στόχος της επετεύχθη.

Κι αυτό γιατί, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, στο σερβικό γήπεδο το βράδυ της Τρίτης (30/4, 20:00) θα βρίσκονται περίπου χίλιοι οπαδοί της ισραηλινής ομάδας, δηλαδή όσοι πήγαν με εισιτήρια στο Βελιγράδι, αποθεώνοντας το απόγευμα της Δευτέρας τους παίκτες του Κάτας.

Οριστικά με περίπου 1.000 οπαδούς της η Μακάμπι στο Game 3 κόντρα στον Παναθηναϊκό

Αυτή η εξέλιξη δεν άρεσε καθόλου στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Instagram ζητά να «μπλοκαριστεί» από τη Euroleague η είσοδος των οπαδών της ισραηλινής ομάδας στο γήπεδο και να τηρηθούν τα όσα είχαν συμφωνηθεί στην αρχή της σεζόν από όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή της Μακάμπι στη διοργάνωση, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Ο Δ. Γιαννακόπουλος επέβαλε τον «νόμο» του με την ανοχή της Euroleague (vids)

Στο μήνυμά του ο ενοχλημένος Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρει:

«Μια ερώτηση προς τη EuroLeague… Πριν από 3-4 μήνες, στη Γενική Συνέλευση της EuroLeague στην Κωνσταντινούπολη, όταν έγινε ψηφοφορία για το αν θα επιτραπεί στη Μακάμπι να παίξει στη φετινή διοργάνωση, με όλα αυτά που συμβαίνουν στο Ισραήλ…

Η Μακάμπι υποσχέθηκε ότι όλα τα παιχνίδια θα γίνουν πίσω από κλειστές πόρτες. Ξαφνικά διαβάζουμε παντού ότι θα είναι 2.000 φίλαθλοι. Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μ@@@@ες και ότι η EuroLeague θα κάνει ό,τι χρειάζεται ώστε το παιχνίδι να γίνει κάτω από τις συνθήκες που η Μακάμπι υποσχέθηκε και όλοι ψηφίσαμε ώστε να συμμετέχει στη διοργάνωση».

Σημειώνεται πως ο Δ. Γιαννακόπουλος αναμένεται να βρεθεί στη «Χάλα Πιονίρ» το βράδυ της Τρίτης για να παρακολουθήσει από κοντά το κρίσιμο Game 3 της ομάδας του απέναντι στους Ισραηλινούς, με το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων να είναι ήδη τεταμένο από τα όσα είχαν προηγηθεί στο ΟΑΚΑ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς