21.8 C
Athens

Άστον Βίλα: Απέφυγε τη θλάση και προλαβαίνει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες

Οι Χωριάτες της Άστον Βίλα, που έχασαν τη νίκη σε ένα «δικό τους» ματς κόντρα στην Τσέλσι, στο οποίο τελικώς γλίτωσαν την ήττα μέσω VAR, προετοιμάζονται για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Πέμπτη (2/5, 22:00) στο «Βίλα Παρκ» έχοντας συγκεκριμένους «πονοκεφάλους» σε καίριες θέσεις της ενδεκάδας.

Αρχικά, είναι γνωστό, από τη ρεβάνς με τη Λιλ, πως θα απουσιάσει ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, που ακόμα και να μην ήταν τιμωρημένος δεν θα έπαιζε την Πέμπτη καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό και θα κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει με φόντο τη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν, θα πάρει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια.

Άστον Βίλα: Οι πονοκέφαλοι του Έμερι σε άμυνα, κέντρο και επίθεση ενόψει Ολυμπιακού

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή και την Αγγλία, ο τερματοφύλακας της εθνικής Αργεντινής απέφυγε τη ζημιά της θλάσης και θα είναι κανονικά διαθέσιμος στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» στις 9 Μαϊου.

Μάλιστα, τονίζεται πως είναι πιθανόν να αγωνιστεί ακόμα και την ερχόμενη Κυριακή στην αναμέτρηση της Βίλα με την Μπράιτον για την Premier League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς