16.9 C
Athens

Παναθηναϊκός – Άρης: Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ημέρα και ώρα του τελικού Κυπέλλου

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για τον τελικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη

Το Σάββατο 25 Μαΐου θα διεξαχθεί οριστικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στο Πανθεσσαλικό. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την ακριβή ημερομηνία αλλά και την ώρα διεξαγωγής (20:30) με τον τελικό Κυπέλλου να αποτελεί την τελευταία επίσημη υποχρέωση στις εγχώριες διοργανώσεις της σεζόν 2023/24.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των playoffs του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μαΐου στην Αθήνα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς