16.4 C
Athens

Άστον Βίλα: Η ενημέρωση του Έμερι για τους τραυματισμούς των Τίλεμανς – Μαρτίνες και η ατάκα του για Ολυμπιακό

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται άπαντες στην Άστον Βίλα για την κατάσταση των τραυματιών Τίλεμανς και Εμιλιάνο Μαρτίνες ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό, ματς που χαρακτήρισε δύσκολο ο Έμερι μετά την ισοπαλία (2-2) με την Τσέλσι

Η Άστον Βίλα έδειξε να έχει εύκολο έργο απέναντι στην Τσέλσι μετά το «καθαρό» και δίκαιο 2-0 του πρώτου ημιχρόνου (σκόραραν οι Κουκουρέγια με αυτογκόλ και Ρότζερς), αλλά ο μυϊκός τραυματισμός του Τίλεμανς και η δεύτερη αναγκαστική αλλαγή, στην εστία, λόγω ενοχλήσεων του Εμιλιάνο Μαρτίνες, την έβγαλαν εκτός σχεδίου, με την Τσέλσι να «χτυπά» από τα άκρα και να παίρνει… απρόσμενα τον βαθμό της ισοπαλίας με τέρματα των Μαντουέκε και Γκάλαχερ, ενώ θα μπορούσε να «κλέψει» και τη νίκη στο 96′ αλλά το VAR έσωσε την ομάδα του Έμερι για το τελικό 2-2.

Αυτή είναι πάνω-κάτω η ιστορία του σαββατιάτικου αγώνα των «Villans» στην τελευταία τους αναμέτρηση στο Νησί πριν την πρώτη ημιτελική μάχη με τον Ολυμπιακό για το Conference League την ερχόμενη Μεγάλη Πέμπτη (2/5, 22:00).

Ο Ουνάι Έμερι στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των δύο βασικών του παικτών όντας επιφυλακτικός εν αναμονή των ιατρικών τους εξετάσεων, ενώ χαρακτήρισε «πολύ δύσκολο» το ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί για την ομάδα του απέναναντι στους Ερυθρολεύκους του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

«Ο Μαρτίνες θα εξεταστεί αύριο. Ακόμα και για τον τραυματισμό του Τίλεμανς χρειάζονται οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εάν δεν είναι διαθέσιμοι για μια, για δύο ή και για τρεις εβδομάδες, απλώς θα το δεχτούμε», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός της Άστον Βίλα μετά την ισοπαλία με την Τσέλσι στο «Βίλα Παρκ» για να προσθέσει ενόψει Ολυμπιακού.

Συναγερμός στην Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού: Μυϊκός τραυματισμός για Τίλεμανς, έγινε αναγκαστική αλλαγή

«Πρέπει να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς με τους παίκτες που έχουμε και πιστεύω στους ποδοσφαιριστές. Μετά από αυτή την ισοπαλία σκεφτόμαστε τώρα την Πέμπτη και το ματς με τον Ολυμπιακό που θα είναι δύσκολο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς