18.8 C
Athens

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-0: Εξασφάλισαν την παραμονή οι Αγρινιώτες, θα αγωνιστούν για 12η σερί σεζόν στη Super League

Την παραμονή του στη Super League εξασφάλισε ο Παναιτωλικός μία στροφή πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου και σε συνδυασμό με την ήττα της Κηφισιάς από τον ήδη υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα, κλείδωσε την παραμονή της και τη νέα σεζόν στην πρώτη κατηγορία. Ο Παναιτωλικός θα αγωνιστεί για 12η συνεχόμενη σεζόν στη Super League, συνεχίζοντας έτσι το εξαιρετικό σερί του στην πρώτη κατηγορία.

Το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο ήταν ανοιχτό και είχε φάσεις και από τις δύο πλευρές, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που το ήθελαν παραπάνω και χαμογέλασαν στο τέλος. Το μοναδικό γκολ που μπήκε και έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ταμπίντζε με κεφαλιά στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ατρόμητο στο παιχνίδι ήρθε στο 83′, με τον Τσάβες να έχει απάντηση και να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Βαλένσια.

Τα αίματα άναψαν στο φινάλε, με τον Κούντε να είναι αυτός που δέχθηκε αρχικά την κόκκινη κάρτα στο 87′. Ωστόσο δεν ήταν μόνο ο Ατρόμητος που τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού στο 90+7′ ο σκόρερ της αναμέτρησης είδε επίσης την κόκκινη κάρτα και άφησε τον Παναιτωλικό με παίκτη λιγότερο. Αυτό δεν άλλαξε κάτι, με τον Παναιτωλικό να πανηγυρίζει σπουδαία νίκη με 1-0 και να παραμένει στην κατηγορία.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

Σκόρερ: 53′ Ταμπίντζε

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Αγρινίου

Διαιτητής: Φωτιάς

Κίτρινες: Πέρες, Λιάβας, Ταμπίντζε, Χατζηθεοδωρίδης / Κούντε, Κουέν, Αζεβέδο

Κόκκινες: Ταμπίντζε / Κούντε

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μαλής, Οικονόμου (86’ Μπακάκης), Ταμπίτζε, Μαυριάς, Πέρες (81’ Τσιγγάρας), Λιάβας (68’ Χατζηθεοδωρίδης), Χουάνπι (86’ Ντουάρτε Μπ.), Τορεχόν, Λομόνακο (68’ Ζοάο Πέδρο), Ντίαζ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Κιβρακίδης (81’ Τριμμάτης), Ασεβέδο (73’ Γιουμπιτάνα), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε, Έντερ, Κούεν (73’ Βρακάς), Βαλένσια, Βέργος (73’ Αντζιέλσκι)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς