22.2 C
Athens

Μπράουν: Δειλή η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, το να διαμαρτύρεσαι για τους διαιτητές δεν είναι μπάσκετ

Ενοχλημένος παρουσιάστηκε ο Λορέντζο Μπράουν από τα παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία, χαρακτηρίζοντας δειλή τη στάση των Πρασίνων, καθώς «αυτό δεν είναι μπάσκετ»

Ως δειλή χαρακτήρισε ο Λορέντζο Μπράουν τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού μετά την ισοφάριση των Πρασίνων στη σειρά των playoffs κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Αμερικανός γκαρντ (με ισπανική υπηκοότητα) της ισραηλινής ομάδας στάθηκε στο γεγονός πως τα έντονα παράπονα του Παναθηναϊκού και των ανθρώπων του για τη διαιτησία δεν έχουν να κάνουν με το μπάσκετ, εκφράζοντας το παράπονό του για τη «δειλή» αυτή στάση του «τριφυλλιού», όπως την χαρακτήρισε.

«Δεν ξέρω τι να πω. Δεν παίζω ή δεν συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι που παίζεται στα social media. Δεν ξέρω πώς να εξηγήσω τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, ήταν δειλή. Το να διαμαρτύρεσαι για τους διαιτητές δεν είναι μπάσκετ. Ετοιμάζεις ένα παιχνίδι και αν κερδίσεις… κέρδισες, αν χάσεις… έχασες», είπε αρχικά ο 33χρονος γκαρντ της Μακάμπι.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Ο Δ. Γιαννακόπουλος επέβαλε τον «νόμο» του με την ανοχή της Euroleague (vids)

Όσο για τη συνέχεια της σειράς ανέφερε: «Θα πρέπει να δούμε τι δεν λειτούργησε στο δεύτερο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Πιστεύω πως παίξαμε σωστά, αλλά ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και πήρε μια διαφορά. Καταφέραμε να πλησιάσουμε, αλλά όχι να κάνουμε την ανατροπή γιατί πέτυχαν πολλούς πόντους από δικά μας ανόητα λάθη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς