16.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Η αφιέρωση στον Παπανικολάου και ο Λαρεντζάκης που… έκλεψε τη δόξα των αρχηγών (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου μπορεί να μην ταξίδεψε στη Βαρκελώνη, ωστόσο βρέθηκε στα αποδυτήρια του Παλάου Μπλαουγκράνα μέσω Face Time - Η αφιέρωση του Λαρεντζάκη και το σύνθημα του αρχηγού

Την καθιερωμένη του «καλημέρα» είπε ο Ολυμπιακός, που για σήμερα επέλεξε ένα βίντεο από τις στιγμές στα αποδυτήρια μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Οι αλύγιστοι Ερυθρόλευκοι έκαναν μπρέικ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των palyoffs της EuroLeague επικρατώντας της Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Ολυμπιακός, η… Λερναία Ύδρα της φετινής EuroLeague

Μεγάλος άτυχος ήταν ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου που ταλαιπωρείται από ίωση και δεν ταξίδεψε μαζί με τους συμπαίκτες του για τα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς. Φυσικά κανείς δεν θα μπορούσε να τον ξεχάσει, με τον Μιχάλη Λούντζη να τον καλεί με βιντεοκλήση και αφού όλοι του αφιέρωσαν τη νίκη, ο αρχηγός Παπανικολάου έδωσε το σύνθημα: «1,2,3 Ολυμπιακός».

Αυτός πάντως που ήθελε να «κλέψει» τη δόξα από τους αρχηγούς ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Έλληνας άσος των Ερυθρόλευκων έδωσε το σύνθημα στο παρκέ μετά το τέλος του αγώνα, παίρνοντας την μπουκιά από το στόμα του δεύτερου αρχηγού Τόμας Γουόκαπ.

Κάπως έτσι έγινε αντικείμενο συζήτησης, με τα «πειράγματα» στα αποδυτήρια να στρέφονται προς το πρόσωπο του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς