18.2 C
Athens

Μεντιλίμπαρ: Αν ο Άρης προσπαθούσε σε όλους τους αγώνες, θα ήταν πιο κοντά σε εμάς, η μπάλα δεν ήθελε να μπει μέσα

Ο Ισπανός προπονητής πέταξε το δικό του καρφί για τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα και υποστήριξε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού τα έδωσαν όλα στο Χαριλάου αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα που έδειξε ο Ολυμπιακός στις πολλές φάσεις που δημιούργησε στο Χαριλάου, με τον Βάσκο προπονητή να υποστηρίζει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει για την ομάδα του στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, ο Ισπανός υπογράμμισε ότι καλό θα ήταν για τον ανταγωνισμό όλες οι ομάδες να παρουσιάζουν το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Βάσκου τεχνικού:

Ήταν από τα παιχνίδια που η μπάλα απλά δεν μπαίνει μέσα;
Ναι και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όποτε και συνέβη κάτι τέτοιο. Προσπαθήσαμε αρκετά, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν ήθελε να μπει η μπάλα μέσα. Αντιθέτως δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος και στη συνέχεια προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν έχω όμως να πω κάτι για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Έμεινε πίσω βαθμολογικά ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα, πως έχετε σκοπό να πορευθείτε στη συνέχεια;
Σίγουρα αν είχαμε κερδίσει θα ήμασταν σε καλύτερη θέση. Δεν έχει όμως τελειώσει τίποτα και δε θα σηκώσουμε τα χέρια ψηλά, υπάρχουν ακόμη πιθανότητες. Έχουμε στην έδρα μας τη Λαμία και θα προσπαθήσουμε να την κερδίσουμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μακριά, σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε όλους τους αγώνες, υπάρχουν ακόμη πιθανότητες και ειλικρινά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Πόσο συναρπαστικό θεωρείτε το πρωτάθλημα, που ομάδες που δε διεκδικούν τον τίτλο όπως ο Άρης και η Λαμία «έκοψαν» βαθμούς από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ;

Είναι πολύ καλό το πρωτάθλημα, είδαμε και τον Άρη που τα έδωσε όλα για να πάρει το βαθμό με εμάς. Είναι πολύ καλό για το πρωτάθλημα να προσπαθούν όλες οι ομάδες και εάν το έκανε αυτό ο Άρης σε όλους τους αγώνες πιστεύω θα ήταν και πιο κοντά σε εμάς βαθμολογικά. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός.

Φάνηκε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο να είναι κάπως κουρασμένος, συμφωνείτε με αυτό;

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε τη «φρεσκάδα» που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και δεν παίξαμε με την ίδια ένταση. Δεν πιστεύω όμως ότι αυτό οφείλεται στην κούραση γιατί έχουμε κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι, είχαμε 8 αλλαγές. Δε νομίζω ότι οφείλεται τόσο στην κούραση, μας επηρέασε το λάθος που κάναμε και δεχτήκαμε το γκολ και πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στην καλή προσπάθεια που έκανε ο Άρης και όχι στην κούραση.

Μπορεί το αποτέλεσμα αυτό να επηρεάσει τη μέχρι τώρα καλή παρουσία του Ολυμπιακού;

Ελπίζω πως όχι δε θα επηρεαστούμε και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Όπως κάναμε και τώρα με τον Άρη, μπήκαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κάναμε το λάθος αυτό στον αγώνα και μας επηρέασε, αυτό συνέβη. Όμως αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, να παίζεις καλά και να μην κερδίζεις. Ελπίζω πως στη συνέχεια θα έχουμε λιγότερα λάθη και θα κερδίζουμε τα παιχνίδια που έχουμε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς