18.2 C
Athens

Μάντζιος: Είχαμε καλύτερο επίπεδο σε μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού

Καλύτερο επίπεδο σε μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού σε σχέση με τα προηγούμενα ματς είχε ο Άρης στην ισόπαλη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο.

Ο Έλληνας τεχνικός φάνηκε ικανοποιημένος στην κάμερα της Nova και τόνισε μεταξύ άλλων πως υπάρχει κόπωση σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της σεζόν, με τον μεγάλο στόχο για τους Κίτρινους να είναι το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού είχαμε καλή παρουσία, ενέργειες, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά και να χάσουμε το παιχνίδι, αφού κι οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για το γκολ. Ένας βαθμός είναι ένας βαθμός. Συνεχίζουμε. Θα ξεκουραστούμε τώρα, γιατί έχουμε τρίτο παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα, απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Σε γενικές γραμμές είχαμε καλύτερο επίπεδο σε μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάναμε κάποια αβίαστα λάθη, αλλά τα βλέπουμε και προσπαθούμε να δουλέψουμε. Υπάρχει κόπωση στα παιδιά. Φτάνουμε στο τέλος. Έχουμε έναν μεγάλο στόχο. Κρατάμε τα θετικά και προχωράμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς