17.1 C
Athens

Λουτσέσκου: Προερχόμαστε από έντονη περίοδο και προσπαθούμε να βρούμε πηγές ενέργειας

Η ενέργεια είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι Ασπρόμαυροι γλίτωσαν στο 90+10′ την ήττα από τη Λαμία αλλά έχασαν μεγάλο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αγνοεί τη χαρά της νίκης από τις 3 Απριλίου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να αναφέρει πως λείπει η ενέργεια από τους Ασπρόμαυρους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι προφανές ότι δεν είχαμε ενέργεια στο παιχνίδι μας. Ήταν βαριές οι ενέργειες τις οποίες κάναμε, οι κινήσεις μας μέσα στο γήπεδο. Είχαμε παρόλα αυτά ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο να ανοίξουμε το σκορ.

Δεν τα καταφέραμε. Ήρθε το γκολ από τη Λαμία στο τέλος του πρώτου μέρους. Στο 2ο ισορροπήσαμε πολύ περισσότερο την κατάσταση, είχαμε ευκαιρίες για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι χάσαμε την ισορροπία μας και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήρθε ένα γκολ στο τέλος που μπορούμε να πούμε ότι το αξίζαμε.

Η εξήγηση που μπορεί να υπάρχει για το σημερινό και την τελευταία περίοδο είναι ότι προερχόμαστε μετά από μία πολύ έντονη περίοδο και προσπαθούμε από ματς σε ματς να βρούμε πηγές για να βρούμε ενέργεια σ’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς