23.4 C
Athens

Ο Αντώνης Βουρδέρης άμεσος συνεργάτης του Γίρι Νόβακ στην εθνική Τσεχίας

Ο Αντώνης Βουρδέρης πανηγύρισε με τον Ολυμπιακό την κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος σε μια άκρως επιτυχημένη σεζόν για τον σύλλογο. Ο 46χρονος προπονητής και επί σειρά ετών πρώτος βοηθός στον πάγκο των Ερυθρόλευκων ετοιμάζεται για τη δεύτερη εμπειρία του σε εθνική ομάδα μετά την περσινή στην Τουρκία στο πλευρό του Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του Athlosnews, ο ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού εντάσσεται στην εθνική ομάδα Ανδρών της Τσεχίας και θα βρίσκεται στο πλευρό του σπουδαίου προπονητή Γίρι Νόβακ με φόντο το European Golden League και τα πρώτα παιχνίδια για τα προκριματικά του Eurovolley 2026.

Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του αναμένεται να ενσωματωθεί και πάλι στον Ολυμπιακό στο πλευρό του Αντρέα Γκαρντίνι, ο οποίος συμφώνησε για τη σεζόν 2024/25 με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Θυμίζουμε πως ο Αντώνης Βουρδέρης κάθισε ως πρώτος στον πάγκο του Ολυμπιακού στα παιχνίδια του 1ου προκριματικού γύρου του CEV Champions League την προηγούμενη σεζόν με 2/2 απέναντι σε Παρτιζάν και Μπιγέλινα, ενώ ως συνεργάτης του Αλμπέρτο Τζουλιάνι στην Τουρκία το περασμένο καλοκαίρι κατέκτησε το European Golden League καθώς και το Challenger Cup που έδωσαν στη γειτονική χώρα το εισιτήριο για το VNL 2024.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς