19.8 C
Athens

Κίνι: Ο Μεντιλίμπαρ έφερε την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση που έλειπε

Ο Κίνι άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 27ο λεπτό. Ο Ισπανός έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υποστηρίζοντας πως έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα και έφερε ηρεμία συνολικά.

«Αισθάνομαι πολύ κουρασμένος, είχα καιρό να παίξω ένα ολόκληρο παιχνίδι, όμως είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Φάνηκε πόσο μεγάλη ποιότητα έχουμε και πόσο γεμάτο είναι το ρόστερ μας. Ήταν σημαντικό για μας να φρεσκάρουμε την ομάδα και το κάναμε παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο. Αυτό δείχνει πόσο πλήρες είναι το ρόστερ και πόσο έτοιμοι είναι όλοι οι παίκτες να βοηθήσουν», ανέφερε αρχικά στην COSMOTE TV και τόνισε και για τον Μεντιλίμπαρ:

«Μας έλειπε λίγο η ηρεμία, μετά από ένα δύσκολο διάστημα με αρκετά άσχημα αποτελέσματα. Αυτό είναι το πρώτο που έφερε ο κόουτς, είδαμε ότι τα πράγματα είναι απλά. Μας έδειξε πώς να είμαστε αποτελεσματικοί και πώς έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Έτσι ήρθε και η αυτοπεποίθηση. Έχουμε ικανότητες και το θέμα ήταν να καταφέρουμε να τις δείξουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς