19.8 C
Athens

Γρηγορίου: Δεν θα είμαι στον ΠΑΣ του χρόνου, η ομάδα πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα

Δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα τη νέα σεζόν γνωστοποίησε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Η ομάδα των Ιωαννίνων υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Super League 2 μετά τα αποτελέσματα των χθεσινών αναμετρήσεων. Η σημερινή ήττα από τον Πανσερραϊκό δεν κόστισε, απλά προστέθηκε στις πολλές της φετινής σεζόν.

Μετά το ματς ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκαθάρισε πως δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΣ τη νέα σεζόν και τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη διαχείριση στα τελευταία ματς με δεδομένο ότι ο ΠΑΣ έχει υποβιβασθεί και μαθηματικά: «Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ένα τέτοιο γεγονός, γιατί όταν αυτό συμβαίνει σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ είναι πάρα πολύ δύσκολο. Παρόλο αυτά, σήμερα είχαμε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, ήδη η ομάδα κοιτάει και κάποια παιδιά που ενδεχομένως να είναι και του χρόνου. Θεωρώ, πως φέραμε σε δύσκολη θέση τον Πανσερραϊκό και ήταν το ζητούμενο για εμάς σήμερα. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Δεν θα είμαι του χρόνου στην ομάδα, κάτι που το έχω ήδη δηλώσει. Αλλά η ομάδα πρέπει να κοιτάει πάντα την επόμενη ημέρα. Άσχετα ποιος θα είναι στην ιδιοκτησία και στον πάγκο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς